دوشنبه 10 آذر 1404

صادرات با طعم نان خشک در واحد توليدي نان تلاش

برنامه‌های استراتژیک

راهبردهای کلان در قالب اهداف استراتژیک (۲۰ ساله):

با توجه به اینکه سازمان صنایع کوچک و شهرک های صنعتی ایران حدود ۲ سال است که بر اساس ماموریت جدید تشکیل شده است،از لحاظ منحنی دوره عمر تقریبا در مرحله رشد و توسعه قرار دارد و از طرفی مطابق تجزیه و تحلیل های انجام شده، موقعیت سازمان در مرحله اتخاذ استراتژی های تهاجمی می باشد که بر این اساس راهبردهای کلان سازمان در قالب اهداف ۲۰ ساله به شرح زیر استخراج می گردند.

 

 

هدف اول: افزایش سهم صنعت در تولید ناخالص داخلی  / (GDP)کشور با تاکید بر توسعه صنایع کوچک راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف اول:

۱-حمایت از بخش خصوصی و هدایت سرمایه گذاران جهت سرمایه گذاری در صنایع کوچک

۲-کمک و حمایت ازایجاد تشکلهای صنعتی، موسسات و نهادهای پشتیبانی کننده از صنایع کوچک

۳-نوسازی مستمر صنایع کوچک از ابعاد مختلف

۴-ساماندهی صنایع کوچک مانند توسعه خوشه های صنعتی، پیمانکاری های فرعی و ...

۵-کمک به رشد صادرات صنایع کوچک در بازارهای منطقه ای و جهانی

۶-جذب سرمایه گذاری خارجی در بخش صنایع کوچک ۷-کمک به توسعه کارآفرینی

 

هدف دوم: توسعه و تکمیل کلیه زیر ساخت های مورد نیاز استقرار صنایع در شهرک ها و نواحی صنعتی و بهبود فضای کسب و کار صنایع کوچک کشور راهبردهای کلان (۲۰ ساله)

هدف دوم:

۱-انجام هماهنگی های لازم با دستگاه های اجرایی تامین کننده زیربناها و خدمات مورد نیاز شهرک ها و نواحی صنعتی از قبیل وزارت نیرو، نفت، راه و ترابری، مسکن و شهرسازی، جهاد کشاورزی، وزارت فناوری اطلاعات و ...

۲-مشارکت با بخش خصوصی جهت تکمیل و ایجاد شهرک ها و نواحی صنعتی

۳-اصلاح نظام مدیریتی و مالکیتی شهرک ها و نواحی صنعتی ۴-جذب منابع مورد نیاز از طریق سیستم بانکی، بخش خصوصی و اعتبارات عمرانی، ملی و استانی با تاکید بر مناطق غیر برخوردار.

۵-بهبود فضای کسب کار با ظرفیت سازی نهادی و تصویب و اصلاح قوانین و مقررات

 

هدف سوم: استقرار سازمانی پویا، دانش مدار و چابک و همسو با تحولات جهانی راهبردهای کلان( ۲۰ ساله)

هدف سوم:

۱-آموزش منابع انسانی

۲-اصلاح و اجرای ساختار سازمانی انعطاف پذیر و پاسخگو

۳-بهره گیری از فناوری های پیشرفته رایانه ای و بانک های اطلاعاتی

۴-استقرار سیستم های جدید برنامه ریزی و ارزیابی

۵-شناسایی و بکارگیری نیروهای کارآمد و شایسته

۶-کمک به ارتقا افراد شایسته

۷-نظارت و ارزیابی مستمر بر فرآیند انجام امور

۸-معرفی توانمندی های سازمان در داخل و خارج کشور

 

 

 

  • 1399/10/29 - 10:15
  • - تعداد بازدید: 1167
  • - تعداد بازدیدکننده: 1156
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /Zsf9

صادرات با طعم نان خشک در واحد توليدي نان تلاش

واحد توليدي نان تلاش واقع در شهرك صنعتي شاهرود، توليدكننده انواع نان‌های خشک سوخاری توانسته با تولید ۵۰۰ تن و صادرات ۲۵ درصد محصولات خود بازار‌های صادراتی اروپا، امریکا و کشور‌های همسایه را در اختیار گیرد.

به گزارش روابط عمومي شركت شهرك‌هاي صنعتي استان سمنان، شرکت دانش بنیان نان تلاش از ابتداى مهر سال 92 با تولید انواع نان هاى سوخارى با برند تلاش و دکتر تلاش آغاز بکار نموده است.

سبد محصولات اين واحد توليدي را چهار گروه از نان‌ها تشکیل می‌دهد و تقاضای گسترده و روز افزون برای محصولات نان تلاش، اراده و خواست توليدكنندگان اين واحد صنعتي را برای تولید محصولات جدید با بسته بندی های متنوع و طعم های گوناگون مصمم ساخته است.

نوری استاد دانشگاه است، اما تلاش می‌کند تا با بهره‌گیری از قابلیت‌های نان‌های سنتی با استفاده از چاشنی‌ها و افزودنی‌های طبیعی همچون انواع غلات، مغزها، میوه ها و سبزیجات نان‌های مغزی و سالم و بدون هیچگونه نگهدارنده را راهی بازار‌های داخلی و خارجی کند.

مدیر عامل کارخانه نان‌های خشک سوخاری این واحد تولیدی فعلا در سی طعم و مدل به شکل سنتی و بدون هیچگونه ماده نگهدارنده تولید می‌شود و به همین علت بسیار مورد توجه بازار داخلی و دیگر کشور‌ها قرار گرفته است.

این تولید کننده نان‌های خشک و سوخاری سنتی کشورمان را دارای قابلیت تنوع مدل و طعم بی شمار می‌داند و می‌گوید : هر کدام از انواع و طعم‌ها می‌تواند عرصه نوآوری و خلاقیت و بازار تازه‌ای برای فروش و صادرات ارزآوری باشد.

نان‌های برد استیک یا نان‌های قلمی از محصولات جدید این کارخانه است استفاده از این نوع نان‌ها در کشو‌های اروپایی و امریکا البته در یک تا دو مدل متداول است، اما این واحد توانسته در مدت چند ماه برای هشت مدل از این نان‌های برداستیک یا قلمی از کشور‌های اروپایی و عربی سفارش بگیرد که درحال ارسال است.

مدیر عامل کارخانه با اشاره به ثبت برند‌های نان این کارخانه و مطرح بودن آنها در بازار‌های صادراتی می‌گوید نان‌های این واحد در گرو‌های نان‌های ساده و سنتی شیرین بدون شکر، نان‌های مغزی و نان‌های رژیمی مغزی با برند نان تلاش و نان دکتر تلاش راهی بازار می‌شود.

مدیرعامل کارخانه گفت: تا چندماه دیگر بیش از سه خط تولید انواع نان در این واحد نیز راه اندازی می شود و تنوع تولید نان‌های این واحد به پنجاه نوع می‌رسد.

ساخت برخی دستگاه‌ها و ماشین الات مورد نیاز کارخانه همچون دستگاه فرآوری خمیر و تولید نان‌های برد استیک این کارخانه بدست مدیرعامل ساخته شده و وی توانسته با این کار به جای هزینه، چهار صد تا پانصد هزار یورویی خرید این دستگاه از دیگر کشور‌ها با کمتر از سی میلیون تومان این دستگاه را بسازد.

منبع: خبرگزاري صدا و سيماي استان سمنان

  • گروه خبری : اخبار صفحات استان,سمنان,گروه آرشیو تمام اخبار استان
  • کد خبر : 12852
کلمات کلیدی
تنظیمات قالب